23. januar 2018

Har din virksomhed brug for hjælp til at arbejde professionelt med velgørenhed, så I får det optimale ud af jeres donationer?

Hos donaid hjælper vi virksomheder med at skabe værdifulde CSR-løsninger, der bidrager til at løse vigtige samfundsproblemer, og som samtidig gør en positiv forskel for virksomhedens egen forretning.

Vi rådgiver jer i, hvordan jeres virksomhed bedst kan styrke sin positionering ved at støtte et velgørenhedsprojekt, der matcher jeres virksomheds brandprofil, og som samtidig arbejder sikkert og ansvarligt. Med donaid-garantmærket kan jeres virksomhed og specifikke produkter blive koblet med et velgørende projekt, så det også bliver synligt for jeres kunder, at I tager et samfundsansvar. Vi udarbejder og leverer nøglefærdige kommunikationsmaterialer, som I kan anvende direkte i jeres kommunikation og på konkrete produkter.

Det skal være enkelt at arbejde med velgørenhed under ordnede forhold

Vælg et projekt og et beløb, så tager vi os af al det administrative i forbindelse med donationerne og varetager kommunikationen med velgørenhedsorganisationerne. Vi sikrer fuld transparens i alle økonomiske forhold, så I har det samlede overblik over alle donationer. Når I samarbejder med donaid, modtager I ligeledes en årlig afrapportering, der viser en oversigt over alle projekternes tilknytning til FN’s Globale Bæredygtighedsmål samt et overblik over det totale fundraisede beløb i donaid-regi. På den måde gør vi det nemt at arbejde professionelt med velgørenhed.

Lyder det som noget for din virksomhed? Tag kontakt til Marcus Dall Overgaard: mdo@donaid.dk og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer – og gøre en forskel sammen.

Kontakt os nu – som en ekstra bonus giver vi lige nu 10% i rabat på vores licensaftaler for medlemmer af Business Club Aarhus.