13. juli 2017

Psykiatrifonden – Rådgivning og hjælp til selvhjælp

Psykiatrifonden hjælper og styrker børn og voksne, så de bliver bedre rustet til selv at håndtere deres udfordringer, fx ved at de får konkrete værktøjer til at øge deres selvværd og robusthed og dermed opnå en bedre psykisk trivsel.

Vi oplever, at der er et meget stort behov for individuel, anonym rådgivning om psykiske problemer – også blandt pårørende. Det kan være svært og måske ubehageligt at tale med nogen, som er tæt på, og det kan være uoverskueligt, hvor man skal søge hjælp. Og måske frygter man omgivelsernes fordømmelse. Psykiatrifondens rådgivning hjælper årligt omkring 10.000 mennesker på telefon, chat og mail. Vores rådgivere er frivillige – med en fagprofessionel uddannelse.

I vores Mentale Motionscenter tilbyder vi gratis øvelser og gode råd til mennesker med fx angst, depression, stress og søvnproblemer. Øvelserne på tænkdigstærk.dk kan både være forebyggende og et supplement til en eksisterende behandling.

Ved at støtte vores rådgivning og udviklingen af vores Mentale Motionscenter kan I give flere mennesker en håndsrækning, når livet er svært.