12. januar 2018

GlobalGiving

GlobalGiving er det største globale crowdfundingsfællesskab, der forbinder nonprofit-organisationer, donorer og virksomheder i stort set alle lande. Vi hjælper nonprofit-organisationer i alt fra Afghanistan til Zimbabwe (og flere hundrede steder her imellem) med relevante værktøjer, træning og hjælp, så de kan blive mere effektive og gøre verden til et bedre sted. 

GlobalGiving er en nonprofit-organisation, der gør det nemt og sikkert at støtte projekter hvor som helst i verden

 

Mission

At katalysere ideer, informationer og penge til det globale marked, der demokratiserer støtte og filantropi.

Vision

At frigive menneskers potentiale til at skabe positive forandringer.

Vores kerneværdier 

GlobalGiving har fire kerneværdier, der fungerer som mere end blot nøgleord. De er fundamentet for vores virksomhedskultur og det er dem, der driver vores daglige arbejde. 

Altid åben. Vi tror på værdien i de gode ideer, og vi tror på, at ideer både kan komme fra hvem som helst, hvor som helst og når som helst.

Lyt, handl, lær. Gentag. Vi eksperimenterer løbende. Vi fejler hurtigt og produktivt. Vi bruger data og feedback til at lede vores retning.

Aldrig nøjes. Vi har en forpligtigelse til at sætte spørgsmålstegn ved reglerne, ændre dem til det bedre, sætte baren højere og gøre det bedre end nogen vil kunne forestille sig.

Forpligtet til WOW. Vi handler prompte, entusiastisk og professionelt, så alle bliver WOW’ed af deres samarbejde med os.

Global Giving arbejder med sit brede spektrum af projekter for samtlige af FN’s Verdensmål: