5. oktober 2017

Girl Talk – Støttende samtalegrupper

EmpowR er støttende samtalegrupper til unge piger i samarbejde med udvalgte kommuner. Formålet med grupperne er at give pigerne et rum, hvor de kan bearbejde følelser og tanker og få nye redskaber til at håndtere udfordringerne i deres liv. Samtidig giver EmpowR pigerne mulighed for at spejle sig i hinanden og knytte relationer, hvor der også kan være plads til at dele det, der er svært. Grupperne ledes af to frivillige fra GirlTalk.dk, med erfaring fra chatrådgivningen.

 

Før EmpowR var jeg usikker på mig selv, og jeg havde dårlig selvtillid, men det at komme i en gruppe, hvor alle er åbne og lytter, har været så dejligt. Man har kunne tale om alt og der har været nogle rigtig gode og relevante emner. Jeg syntes selv at min selvtillid er blevet bedre og jeg er også blevet langt mere sikker på mig selv. Og så har jeg mødt nogle søde mennesker, som har hjulpet rigtig meget med at opnå mit mål om at blive mere selvsikker. Selvom der selvfølgelig er lidt vej igen, så har de givet nogle gode værktøjer man kan bruge.

– Andrea, deltager i EmpowR

 

Jeg var trist og ville faktisk ikke leve mere. Jeg talte ikke med mine forældre om tingene og græd mig selv i søvn. Jeg spiste ikke og havde skåret i mig selv. Jeg ville gøre folk en tjeneste ved at dø. En voksen har hjulpet mig med at få det bedre, og EmpowR har været rart at have ved siden af. Især emnerne “Selvværd og selvtillid”, “Tanker og følelser” og “Venskaber” har givet mig gode værktøjer. Nu vil jeg gerne leve og tale med folk om hvordan jeg har det. Jeg gør hurtigere noget når jeg føler mig ensom og alene, og taler med nogen før de hårde tanker kører mig ned.

– Marie, deltager i EmpowR