3. juli 2017

Danner – Hjælp til kvinderne og børnene på Danners krisecenter

66 kvinder og 63 børn boede på Danners krisecenter sidste år. Alle var de flygtet fra hjem med vold. Hos Danner får de tryghed og omsorg. Vores dedikerede psykologer, pædagoger og socialrådgivere hjælper kvinderne og deres børn med at bearbejde traumerene og finde vejen ud af volden.

Pædagogerne sørger for omsorg, oplevelser og normalitet for børnene. Det er vigtig for børnenes heling og for, at de for en tid kan føle sig som deres jævnaldrende.

”Danner er cool, fordi de hjælper folk. Og fordi de passer på mig og min mor. I Danner siger de, at det aldrig er i orden at slå. Her føler jeg mig tryg – og der er altid en jeg kan snakke med. Det gør mig glad”
Voldsudsat pige bosat på Danners krisecenter

I gennemsnit tager det 2 år at bryde med volden. Et vigtigt element i vores arbejde er derfor også at tilbyde kvinderne samtaler og gruppeforløb, når de er fraflyttet Danner. Det hjælper kvinderne til at kunne fastholde et liv uden vold.

Hvis jeres virksomhed støtter kvinderne og børnene på Danner vil pengene gå til oplevelser – som en tur i zoo, julegaver eller koloni i sommerferien. En del af donationen vil også gå til, at vi kan hjælpe kvinderne og børnene efter de har boet på krisecentret eksempelvis med samtaler og gruppeterapi.