27. februar 2017

Teamet bag donaid

Teamet bag donaid

donaid er en netværksorganisation, og vi samarbejder bredt med en række aktører for at skabe de bedste donationsløsninger. Vi arbejder ud fra kontoret i hjertet af Aarhus, hvor du også kan møde os.

 

markus_rund

Marcus Dall Overgaard

Direktør

Marcus er direktør i donaid, og er samtidig eksperten i branding og markedsføring, der med stor ildhu og kreativ finesse giver projekterne kant og liv. Han er desuden manden bag websitet og de mange kommunikationsopgaver, der kører igennem kontoret hver dag. Marcus har en baggrund som reklametegner og har igennem 20 år drevet reklamebureauet Tegn og Hund.

Email: mdo@donaid.dk          Tlf: +45 26 20 79 01

 

 

 

 

Camilla Møller Nielsen

Project Manager

Camilla har styr på projekterne og sørger for, at alle de gode ideer lander trygt og sikkert for alle parter. Hun er tovholder på vores projekter og er klar til at gøre en forskel med organisatorisk snilde. Hun brænder for at bidrage til en bedre verden og har mange års erfaring fra detailbranchen, hvor hun bl.a. har arbejdet i London og ved BoConcept og BESTSELLER.

Email: cmn@donaid.dk          Tlf: +45 60 24 49 75

 

 

 

 

Søren Østergaard

Salgschef

Søren brænder for at etablere spændende samarbejdsaftaler med dansk erhvervsliv, så vi i fællesskab, kan skabe så mange midler til velgørenhedsorganisationer, som muligt. Det er Søren du skal have fat i, hvis du som virksomhed ønsker at arbejde strategisk med velgørenhed. Søren har mere end 20 års salgserfaring som selvstændig erhvervsdrivende og direktør i Golf branding og har været industrichef ved EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Desuden har han været direktør i Aarhus Fremad Fodbold A/S og partnerskabsofficer ved AARHUS 2017 – Europæisk Kulturhovedstad.

Email: sos@donaid.dk          Tlf: +45 28 99 81 14

 

 

 

 

Asger Faurbye

Digital Marketing Manager

Asger er donaids studentermedhjælper, som har ansvaret for digital markedsføring og andre kommunikative opgaver. Han læser til dagligt en kandidat i IT, kommunikation og organisation fra Aarhus Universitet. Ved siden af studiet er han engageret som bestyrelsesformand i den aarhusianske del af studieforeningen Unge Kommunikatører. Det er en landsdækkende organisation, der arbejder for at skabe værdi og kompetencer for studerende indenfor kommunikation, digitale medier og marketing.

Email: aft@donaid.dk          Tlf: +45 41 28 39 11