27. februar 2017

Teamet bag donaid

Teamet bag donaid

donaid er en netværksorganisation, og vi samarbejder bredt med en række aktører for at skabe de bedste donationsløsninger. Vi arbejder ud fra kontoret i hjertet af Aarhus, hvor du også kan møde os.

 

markus_rund

Marcus Dall Overgaard

Direktør

Marcus er direktør i donaid, og er samtidig eksperten i branding og markedsføring, der med stor ildhu og kreativ finesse giver projekterne kant og liv. Han er desuden manden bag websitet og de mange kommunikationsopgaver, der kører igennem kontoret hver dag. Marcus har en baggrund som reklametegner og har igennem 20 år drevet reklamebureauet Tegn og Hund.

 

 

 

vickie_rund

Vickie Plet Bundgaard Mose

Projektchef

Vickie får tingene til at ske i donaid. Hun har styr på projekterne og sørger for, at alle de gode ideer lander trygt og sikkert for alle parter. Vickie brænder for at bidrage til en bedre verden og med mange års erfaring fra detailsektoren, hvor hun bl.a. har arbejdet med CSR, er hun rustet til fingerspidserne til at gøre en forskel.

 

 

 

 

 

Thomas Gielfeldt

Relationschef

Thomas holder styr på vores samarbejdspartnere. Han er vores mand i marken, som udbreder det glade budskab, at vi sammen kan redde verden. Hvis du som virksomhed er interesseret i at redde verden sammen med donaid, er det Thomas, du skal have fat i.

Thomas har tidligere både drevet en kæde af natklubber og senest været direktør i håndboldklubben SK Aarhus.