27. februar 2017

Teamet bag donaid

Teamet bag donaid

donaid er en netværksorganisation, og vi samarbejder bredt med en række aktører for at skabe de bedste donationsløsninger. Vi arbejder ud fra kontoret i hjertet af Aarhus, hvor du også kan møde os.

peter_rund

Peter Mouritsen

Adm. direktør, idémand og partner

Peter er idémanden og stifteren af donaid. Han er en erfaren indkøbschef fra detailhandlen og har set behovet for at lade forbrugere, producenter og velgørenhedsorganisationer samarbejde om at skabe en bedre verden. Peter er en sprudlende igangsætter med et højt humør. Og han giver aldrig op på de ting, han tror på.

 

 

 

 

vickie_rund

Vickie Plet Bundgaard Mose

Projektchef

Vickie får tingene til at ske i donaid. Hun har styr på projekterne og sørger for at alle de gode ideer lander trygt og sikkert for alle parter. Vickie brænder for at bidrage til en bedre verden, og med mange års erfaring fra detailsektoren hvor hun bl.a. har arbejdet med CSR, er hun rustet til fingerspidserne til at gøre en forskel.

 

 

 

 

markus_rund

Marcus Dall Overgaard

Markedsføringsansvarlig og partner

Marcus er eksperten i branding og markedsføring, der med store armbevægelser og kreativ finesse giver projekterne kant og liv. Han er desuden manden bag websitet og de mange kommunikationsopgaver, der kører igennem kontoret hver dag. Marcus har en baggrund som reklametegner og har igennem 20 år drevet reklamebureauet Tegn og Hund.