7. november 2016

Bestyrelse

Vores dygtige bestyrelse består af tre medlemmer, der bliver valgt af generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmerne bliver valgt for et år ad gangen, men genvalg kan finde sted. 

Vores bestyrelse er nøje udvalgt ud fra kriterier om brede faglige, menneskelige og ledelsesmæssige kompetencer og erfaring.

Bestyrelsen afholder 4-6 møder årligt.

Rasmus Foged, Direktør i Upodi - Bestyrelsesformand

Rasmus har de sidste 15 år opbygget en international kompetence i afsætning, markedsføring og partner strategi. Erfaringen tæller bl.a. adm. direktør for Netdanmark A/S, direktør i Mondo A/S og forretningschef for Microsoft, EMEA. Rasmus indgår i bestyrelsen efter et ønske om at bidrage positivt til at bringe ansvaret videre internationalt.

Rasmus er bestyrelsesmedlem i Adealo, Exare og Ascend.

Per Lilholt, Dir. Aktieselskabet CBH

Per bidrager med en indgående viden omkring økonomi, organisationsudvikling, effektivisering, salgsstyring og ikke mindst strategi.
Han bestrider poster i mange bestyrelser og repræsenterer dermed et kæmpe netværk af interessante virksomheder.

Per er til daglig direktør i Aktieselskabet CBH.

Marcus Dall Overgaard, direktør i donaid

Direktør og markedsføringsansvarlig i donaid

Marcus er eksperten i branding og markedsføring, der med stor ildhu og kreativ finesse giver projekterne kant og liv. Han er desuden manden bag websitet og de mange kommunikationsopgaver, der kører igennem kontoret hver dag. Marcus har en baggrund som reklametegner og har igennem 20 år drevet reklamebureauet Tegn og Hund.

Flemming Birch, partner i Birch & Birch

Flemming har i de seneste 15 år arbejdet som både markedsanalytiker og konsulent for et væld af danske detailkæder, producenter og organisationer med interesse i detailbranchen. Han bidrager med en enorm ekspertviden omkring hvad der driver forbrugere og hvilken retning organisationen bør bevæge sig.