25. november 2015

Om donaid

Donaid er en mærkningsordning, der bringer danske forbrugere og virksomheder tættere på velgørende projekter herhjemme såvel som i udlandet. Når en vare er mærket med donaids hjerte, ved du, at virksomheden bag produktet sammen med Donaid har sendt støtte til et projekt, der står deres hjerte nært.

Forbruger:

Donaid er en mærkningsordning, der giver dig mulighed for at bakke op om producenter og brands, der gerne vil tage ansvar og sende deres overskud til velgørende formål. Når du bruger dine penge på en Donaid-mærket vare, ved du, at producenten bruger støtter en god sag hos professionelle NGO’er. Mærket er med andre ord din garanti for, at du støtter en producent, som har hjertet på rette sted.

Virksomhed:

Donaid er en mærkningsordning, der giver jer mulighed for at aktivere jeres CSR-strategi og dele jeres overskud med de mennesker og sager, der har mest brug for det. Donaid rådgiver jer I, hvordan I bedst kan investere i velgørenhedsprojekter hos professionelle NGO’er, der arbejder sikkert og socialt ansvarligt, og I kan vælge at støtte konkrete projekter med konkrete produkter. Donaid mærket er samtidig jeres mulighed for at gøre det klart for forbrugerne, at I tager et samfundsansvar.