25. november 2015

Om donaid

donaid er en mærkningsordning, der gør det muligt for forbrugere, virksomheder og velgørenhedsorganisationer i fællesskab at bidrage til at løse vigtige samfundsproblemer i Danmark og udviklingslande.

Virksomheder, der arbejder med donaids hjerte, sender i samarbejde med donaid støtte til et velgørenhedsprojekt, der står deres hjerte nært. Når du vælger en virksomhed eller et produkt, der bærer donaids hjerte, er du derfor samtidig med til at støtte en god sag. På den måde gør donaid-mærket det nemt at handle med omtanke i din dagligdag. donaid samarbejder med en række professionelle velgørenhedsorganisationer, der sikrer, at projekterne bliver udført under sikre og socialt ansvarlige forhold.

Ansvarlighed først

Ansvarlighed handler også om bæredygtighed. Derfor arbejder vi med udgangspunkt i FN’s 17 Globale Bæredygtighedsmål, så vi sammen kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Alle projekter, der modtager funding via donaid, kan derfor matches op mod et eller flere af FN’s 17 bæredygtighedsmål.

I donaid arbejder vi samtidig ud fra et princip om fuld gennemsigtighed, så alle relevante interessenter kan opnå fuld adgang til relevante oplysninger om donaids anliggender. Alle midler, vi indsamler i donaid-regi, bliver videregivet ubeskåret til de anviste projekter, der bliver udført at de professionelle velgørenhedsorganisationer. Her på hjemmesiden fremgår alle vores samarbejdspartnere og støtteprojekter, og under menupunktet donationer kan du se alle aktuelle donationer.