Nu kan du arbejde med velgørenhed gennem Danish Bottling Company

 

Danish Bottling Company giver virksomheder en unik mulighed for at markere en holdning. De udvikler nemlig labels til flaskevand efter kunders ønske, og donaid er glade for kunne offentliggøre at have indgået et samarbejde med den jyske virksomhed. 

Med det nye samarbejde åbner donaid op for, at virksomheder og brands, som bestiller customized flasker med rent og naturligt drikkevand hos Danish Bottling Company, får muligheden for at støtte en velgørenhedsorganisation efter eget valg via donaids mærkningsordning.

 

donaid, donate, velgørenhed, donation, Danish bottling company, vand

donaid® er stolte af at byde velkommen til Danish Bottling Company som ny samarbejdspartner.

 

Alle midler indsamlet gennem Danish Bottling Company videregives ubeskåret til de anviste projekter, som udføres af professionelle velgørenhedsorganisationer.

 

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde donaid mærkningsordningen gennem Danish Bottling Company og på den måde få mange flere virksomheder i gang med at donere til velgørenhed til glæde for alle. Mange danske virksomheder sidder med CSR-budgetter, som de ikke har tid eller ressourcer til at allokere, og med Danish Bottling Company som samarbejdspartner kan vi hjælpe flere til at hjælpe andre,” forklarer Peter Mouritsen, CEO i donaid.

 

Danish Bottling Company henter vandet direkte fra deres egen underjordiske kilde ved Brande, hvor man finder noget af det reneste, naturlige mineralvand i Danmark. Læs mere om Danish Bottling Company her.

 

 

donaid.dk
Scroll Up