30. marts 2016

Ansvarlighed

Vi mener, at det nytter at tage et ansvar. Ikke bare for sig selv, men for en bedre fremtid for os alle. Sammen med vores velgørenhedsorganisationer holder vi hele tiden gang i utallige udviklingsprojekter både i Danmark og i en række udviklingslande.

Du kan også hjælpe. Vælg virksomheder med det hjerteformede donaid-mærke. Så er du med til at støtte en af de gode sager. På den måde skaber vi en positiv udvikling sammen.

Vi gør det muligt for forbrugere og virksomheder i fællesskab at bidrage til at løse vigtige samfundsproblemer gennem støtteprogrammer, der udføres af professionelle velgørenhedsorganisationer.

Velgørenhedsorganisationerne sikrer, at udviklingsarbejdet bliver gjort med den nødvendige respekt for og kendskab til de konkrete behov. donaid har sat sig i midten af dette hjælpearbejde for at målrette donationer fra hele værdikæden til de enkelte udviklingsprojekter.

 

Hvorfor gør vi det?

  •  Fordi verden er fuld af udfordringer, som kan løses med den rette indstilling
  •  Fordi verden heldigvis også er fuld af gode mennesker, der brænder for at gøre en forskel

 

Hvordan gør vi det?

  • Sammen med virksomheder der arbejder med donaid-mærket, støtter vi i fællesskab en god sag, der er nøje udvalgt af producenten og gennemføres af velgørenhedsorganisationen.

 

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere

  •  Vareproducenterne skal kunne dokumentere et engagement i CSR via en CSR-strategi (eller CSR-strategi under udarbejdelse). Og de skal så vidt muligt arbejde ud fra anerkendte internationale CSR-standarder.
  •  Detailkæder skal så vidt muligt arbejde efter principperne i BSCI eller tilsvarende CSR-standarder for udvikling af arbejdsforhold i værdikæden

 

FN’s Globale Bæredygtighedsmål

FN-17-verdensmaal

FN har vedtaget 17 nye globale mål, der sætter fokus på udviklingsindsatsen frem til 2030.

De ambitiøse mål sætter rammen for udviklingsindsatsen over hele verden hvor alle lande skal arbejde for at nå målene de næste 15 år.

I donaid arbejder vi med udgangspunkt i de 17 mål ligesom vores partnerskaber indgås med fokus på at skabe bæredygtig udvikling.

Læs mere her