7. november 2016

Bestyrelse

Vores dygtige bestyrelse består af 4 medlemmer, der vælges af generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmerne vælges for et år ad gangen, men genvalg kan finde sted.

Vores bestyrelse er nøje udvalgt ud fra kriterierne bred faglig, menneskelig og ledelsesmæssig kompetence og erfaring.

Bestyrelsen afholder 4-6 møder årligt.

Mona Juul, Adm. Direktør, enVision:

Mona Juul er adm. direktør og partner i envision reklame- og vidensbureau og arbejder primært med udvikling af kommunikationsstrategi og forretningskoncepter. Mona har desuden en række bestyrelsesposter, bl.a. i EnergiMidt Fiber, Væksthus Midt, WWF, Fonden Voxhall og Dansk Erhverv. Mona er desuden formand for Kreativitet & Kommunikation.

Mona kan ikke stå for en god udfordring - og slet ikke når der samtidig er en god sag. Og det er netop sådan hun ser donaid. At der er basis for udvikling og vækst samtidig med at mange vil nyde godt af den geniale og velgennemtænkte forretningsidé.

Rasmus Foged, Forretningschef, Microsoft

Rasmus har de sidste 15 år opbygget en international kompetence i afsætning, markedsføring og partner strategi. Erfaringen tæller bl.a. adm. direktør for Netdanmark A/S, direktør i Mondo A/S og nuværende forretningschef for Microsoft, EMEA. Rasmus indgår i bestyrelsen, efter et ønske om at bidrage positivt til at bringe ansvaret videre internationalt.

Rasmus er bestyrelsesmedlem i Adealo, Exare og Ascend.

Kristian Dahl, Stifter og
forretningsdirektør i LEAD – Enter Next Level

Kristian er en af landets førende erhvervspsykologer og har over de seneste 15 år arbejdet med social innovation samt strategisk organisationsudvikling af en lang række markante offentlige og private organisationer.  Han har ligeledes forsket ved Aalborg Universitet og er forfatter til en række artikler og bøger. Kristian betragter donaid som essensen af skalerbar social innovation og derfor ser han frem til at bidrage til udvikling af donaid som organisation.

 

 

Peter Mouritsen, Partner og Adm. Direktør i donaid

Peter er idémanden og stifteren af donaid. Han har en stor erfaring med at udvikle koncepter som tilfører værdi til markedet. I kraft af 19 års erfaring med danske detailkæder og de seneste 4 år som rådgiver for producenter og detailkæder, er behovet for at lade forbrugere, producenter og velgørenhedsorganisationer samarbejde om at skabe en bedre verden opstået. At skaffe midler til en god sag kombineret med at understøtte forretningsgrundlaget hos licenstagerne giver energi og Peter glæder sig til at arbejde med etablering af garantmærket donaid.